Firmamız 2010 yılında  İzmir’de kurulmuştur. Ekol Fren Türkiye’nin en iyi markalarının kampana fren balataları ,disk fren balataları  ve fren malzemelerinin bayiliğini yapmaktadır.

Kurulduğu günden bugüne siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek ve en kaliteli markaları sizlerle buluşturmak için çalışmaktayız.

Bayiliğini yaptığımız ürünleri kaliteden ödün vermeden otomotiv sektörünün beklentilerini ve isteklerini karşılıyabilecek, güvenlerini arttırabilecek şekilde seçmekte ve ürün yelpazemizi her geçen gün geliştirmekteyiz.
Ekol Fren Market uluslar arası standartlara uygun ürünlerin satışını yapmaktadır.

Eren Balata, Lumag, TVS Veka ,Bosch ,Ege Fren ,Beşer Balata, ICER,HI-Q, SANGSIN   
markalarının ürün grupları olan Fren Disk,Kampana,Disk Fren Balata,Kampana Balata,Rulo Balata,Pabuçlu Balata,Kaliper Tamir Takımları,Komple Kaliper, Fren Malzemelerinin satışını yapmaktadır.

Geniş ürün yelpazesine sahip şirketimiz,satış sonrası müşteri memnuniyetini ilke edinmiş ve sektörde hak ettiği yeri almıştır.

  • FREN DİSK KAMPANALAR

    Dünya genelinde tüm araç üreticilerine ait tüm modellere monte edilmiş milyonlarca farklı markalarda Fren disk ve kampana bulabilirsiniz. 

    Devamı >
  • FREN MALZEMELERİ

    Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürdürmek üzere de kullanılır. Fren sistemi taşıttaki kinetik

    Devamı >
  • FREN BALATALAR

    Ekol Fren Market  olarak fren balatalarında işinin en iyisi ve her zaman güvenebileceğiniz yüksek kaliteli, güvenilir markaları siz değerli müşterilerimizle buluşturmak için çalışmakt

    Devamı >
© 2017 EKOL FREN MARKET
Resmi Web Sitesi Tüm Hakları Saklıdır.
Telefon : 0 232 486 56 76
E-posta : info@ekolfren.com
Adres : 353 Sokak No:17 2.Sanayi Sitesi Bornova / İzmir