Fren Malzemeleri
 

Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürdürmek üzere de kullanılır. Fren sistemi taşıttaki kinetik enerjiyi sürtünme yoluyla ısı enerjisine çevirerek taşıtın durmasını veya yavaşlamasını sağlar.

Otomotiv dünyasında güvenliği maksimuma çıkaran daha hafif ve güvenli parçalara olan talebi karşılamak için Ekol Fren Market olarak Türkiye pazarında prestijli bir konuma sahibiz.

Güvenlik için önemli, frenleme, Kaliper tamir takımları, komple kaliper , diğer fren malzemeleri ve  sistemlerinin tasarımı, geliştirilmesi ve üretiminde Türkiyede lider markalarının  ürünlerinin satışını yapmaktayız.

  • FREN DİSK KAMPANALAR

    Dünya genelinde tüm araç üreticilerine ait tüm modellere monte edilmiş milyonlarca farklı markalarda Fren disk ve kampana bulabilirsiniz. 

    Devamı >
  • FREN MALZEMELERİ

    Fren sistemi, motorlu taşıtın yavaşlamasını ve durmasını sağlayan düzenek. Yokuş aşağı inen taşıtın hız kazanmasını önlemek, duran taşıtın bu durumunu sürdürmek üzere de kullanılır. Fren sistemi taşıttaki kinetik

    Devamı >
  • FREN BALATALAR

    Ekol Fren Market  olarak fren balatalarında işinin en iyisi ve her zaman güvenebileceğiniz yüksek kaliteli, güvenilir markaları siz değerli müşterilerimizle buluşturmak için çalışmakt

    Devamı >
© 2017 EKOL FREN MARKET
Resmi Web Sitesi Tüm Hakları Saklıdır.
Telefon : 0 232 486 56 76
E-posta : info@ekolfren.com
Adres : 353 Sokak No:17 2.Sanayi Sitesi Bornova / İzmir